Om oss

Vern om dine verdier

Lauritsen Gjerdefabrikk AS har i over 100 år dannet spisskompetanse innen fagfeltet områdesikring. Vi har et bredt spekter av produkter og kan hjelpe deg med å sikre din industri eller villa til ønsket sikkerhetsnivå, uten at det begrenser friheten. Vi har solid erfaring med prosjektering, planlegging og gjennomføring av prosjekter av ulike arter og størrelser. Vi har også kompetanse innen støysikring og portautomatikk.

 

Produksjon

Lauritsen Gjerdefabrikk er Norges største og eneste produsent av flettverk og hakkespettnetting. Vi kan tilby flettverk helt ned i maskevidde 12,5mm.

Historie

Lauritsen Gjerdefabrikk & Mekanisk Verksted ble stiftet i Tollbodgaten 20 i 1915. Rangvald Lauritsen, bedriftens grunnlegger, kjøpte den første maskinen for flettverksproduksjon i midten av 1920-årene. Maskinen var laget av Wafios Maschinenfabrik.

På 50-tallet ble fabrikken flyttet til Stensarmen og deretter til Stokke i 2010. Det var et 4. generasjonsskifte i 2007 hvor fabrikken endret navn til Lauritsen Gjerdefabrikk AS. I dag inngår Lauritsen Gjerdefabrikk i konsernet Garda Sikring AS som er Norges største og eneste nasjonale aktør innen vår bransje.

Go top

Til toppen