Lauritsen Gjerdefabrikk tilbyr alt innen områdesikring for industri, forsvarsanlegg, flyplasser, havner, idrettsanlegg, barnehager og villaer. Vi er store på støysikring og portautomatikk og er Norges største produsent av flettverk til gjerder og hakkespettnetting.

Axelent bodsystem

Axelent har komplette bodsystemer og lagringsløsninger for alle typer områder. Vi kan tilby den eksklusive serviceavtalen, Axelent Assistance, som innebærer rådgivning, prosjektering og installasjon av bodsystemer.

Wiśniowski V-King hurtigfoldeporter

Vi synes kvalitet er viktig og forhandler derfor V-King hurtigfoldeporter. V-KING er den perfekte løsningen for logistikksentre, havner, flyplasser og andre industriområder som krever lukket område til enhver tid.

Noistop

Få ro i hus og hage med en skjerm som absorberer og beskytter mot støy. NoiStop støyskjermer er støyabsorberende og gir hagen din roen tilbake.

Referanseprosjekter

Brøytetett rekkverk med småmasket flettverk

Brøytetett rekkverk med småmasket flettverk 12,5 mm maskevidde. Produsert materiell og montert av Lauritsen Gjerdefabrikk.

Les mer om Brøytetett rekkverk med småmasket flettverk

Jarlsberg Enterprise

Tønsberg, Vestfold

Lauritsen Gjerdefabrikk AS produserte og monterte totalt 13 000 løpemeter med flettverksgjerder i forbindelse med Jernbaneverkets Jarlsberg Enterprise utenfor Tønsberg. I delleveranse leverte vi også 2000 kvm med Cyclefoam støyskjerm på betongveggene. Naboene er svært fornøyde med effekten av Cyclefoam, som nå brukes i flere av prosjektene til konsulentselskapet Sweco.

Les mer om Jarlsberg Enterprise

V-king Hurtigfoldeporter montert for Jotun

Sandefjord, Vestfold

Jotun valgte V-KING hurtigfoldeport for ut- og innkjøring på sin fabrikk.

Les mer om V-king Hurtigfoldeporter montert for Jotun

Moderne nostalgi med palisade

Tønsberg, Vestfold

Lauritsen Gjerdefabrikk AS har levert og montert dette 100 m lange Tangorail palisadegjerdet som slynger seg med terrenget for en fornøyd privatperson i Tønsbergområdet. Moderne nostalgi på sitt aller beste!

Les mer om Moderne nostalgi med palisade

Garda Sikring

Lauritsen Gjerdefabrikk AS er en del av Garda Sikring som består av åtte selskaper med nedslagsfelt over hele Norge.

Garda Sikring
Go top

Til toppen